Eurocard AB fusioneras med SEB Kort Bank AB den 1 februari 2019

Eurocard är ett helägt dotterbolag till SEB Kort Bank AB. Vi planerar en fusion där Eurocard går in i moderbolaget SEB Kort den 1 februari 2019. Det betyder att avtalsparten och betalningsmottagaren ändras till SEB Kort Bank AB med organisationsnummer 556574-6624.

Finansinspektionen är fortsatt tillsynsmyndighet och det övertagande bolaget har rätt att tillhandahålla betaltjänster. Då det är en fusion inom koncernen förändras inget i övrigt. Varumärket Eurocard kommer att finnas kvar.

Samma kontaktuppgifter som tidigare

Våra kontaktuppgifter är samma som förut så du kan som vanligt nå oss på e-post eller telefon om du har några frågor. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Vad innebär detta för er som företagskund?

Fakturaavsändare blir SEB Kort Bank AB med organisationsnummer (556574-6624) och momsregistreringsnummer (SE556574662401), giltigt från den 2 februari 2019. Bankgironummer (849-0005) ändras inte.

Vad innebär detta för dig som privatkund?

Vi behåller vårt bankgironummer (849-0005). Har du autogiro eller e-faktura så behöver du inte göra något, dessa kommer fortlöpa precis som vanligt. Om du inte vill ha ett autogiromedgivande kopplat mot det nya organisationsnumret och bankgironumret, kan du säga upp ditt autogiromedgivande genom att kontakta oss. Vid uppsägning av autogiromedgivande kommer eventuell skuld att kvarstå. Medgivandet avser endast hur betalning ska ske.

Vi följer GDPR

I samband med fusionen byts personuppgiftsansvarig till SEB Kort. Fram till dess verkar Eurocard i den rollen. Du hittar vår integritetspolicy här.

Om du vill säga upp avtalet

Om du inte godkänner ändringarna som fusionen medför, kan du som kund alltid kostnadsfritt säga upp ditt avtal med oss.