Enligt penningtvättslagen måste vi regelbundet uppdatera den information vi har om våra kunder - oavsett om det är privatpersoner eller företag. Vi skickar ut e-post, sms eller brev till alla våra kunder. Vår uppmaning är att uppdatera informationen så snart som möjligt annars kan vi bli tvungna att begränsa möjligheterna att använda våra tjänster. Läs mer

Integritetspolicy för våra appar

Information som vi samlar in och använder när du använder våra appar.

Vi samlar in information om vilka tjänster du använder, och hur du använder dem.

Vi samlar in information om den specifika enheten som används (t.ex. hårdvarumodell, operativsystemversion, unikt ID och mobilnätinformation, inklusive telefonnummer).

När du använder våra tjänster lagras loggdata som innehåller följande:

  • Information om hur du använder vår tjänst.
  • Händelsesinformation på enheten som t.ex. incidenter systemaktivitet, maskinvaruinställningar, webbläsartyp, webbläsarspråk, datum och tid för dina aktiviteter och cookies.
  • När du använder våra tjänster kan vi samla och bearbeta information om var du är, dvs. platsinformation. Vi använder olika tekniker för att bestämma din plats, såsom IP-adress, GPS och annan data från din enhet.

Vi kan samla och spara information lokalt på din enhet med hjälp av funktioner som webbläsarens lagringsutrymme (inklusive HTML 5) och cachingfunktioner i appen.