Internationella lösningar

Om ditt företag har dotterbolag i andra länder som använder andra kort och resebyråer än moderbolaget kan det bli en kostsam affär.

Villkoren för medarbetarna kan variera så att företaget måste förhandla med flera leverantörer. Det kan även innebära att man använder olika filformat för reseräkning och ekonomisystem.

Genom att använda vår betallösning, som täcker Europa, hamnar alla betalningar från kort och konton i samma system. Detta gäller även resekonton, om ditt företag har alla resor hos en nordisk resebyrå. 

Du kan dessutom välja valuta på fakturan (SEK, EUR, GBP, DKK, NOK). Det ökar kontrollen för samtliga länder och minskar de administrativa kostnaderna. Utöver detta erbjuder vi statistik utifrån era behov – samlat eller uppdelat.

Fördelar

  • Samma villkor till alla medarbetare, oavsett var de arbetar
  • Kostnadseffektiva processer med elektronisk filöverföring av transaktioner från kort och konto till ett reseräkningssystem
  • Enklare att samordna inköp och upphandling som exempelvis resebyråavtal
  • Samlad statistik för hela verksamheten med Global Data Manager gör det enklare att hantera reseadministrationen centralt.

Statistik

Global Data Manager är ett webbaserat statistikverktyg utformat för företag med internationell verksamhet

Du får aktuell statistik och underlag för uppföljning av rese- eller inköpspolicyn inför leverantörsförhandlingar. Verktyget ger dig en samlad bild och bättre kontroll över företagets inköp och kortanvändning, såväl lokalt, regionalt som internationellt.

Allt du behöver är ett lösenord och tillgång till internetaccess. Sedan har du tillgång till värdefull statistik, när du behöver det och oavsett var i världen du befinner dig.

Är du intresserad att veta mer om internationella lösningar?

Vänligen kontakta oss så återkommer vi till dig så snart vi kan.