Enligt penningtvättslagen måste vi regelbundet uppdatera den information vi har om våra kunder - oavsett om det är privatpersoner eller företag. Vi skickar ut e-post, sms eller brev till alla våra kunder. Vår uppmaning är att uppdatera informationen så snart som möjligt annars kan vi bli tvungna att begränsa möjligheterna att använda våra tjänster. Läs mer

Eurocard är mer än ett kort

Eurocards företagslösningar optimerar er hantering av utlägg och fakturor. Oavsett om ni är småföretagare, ett stort bolag eller en komplex myndighet.

Minska din administration med upp till 90%

Det tar i snitt en timme att manuellt hantera en reseräkning eller faktura. Vi hjälper dig att implementera digitala verktyg som automatiserar processen och sparar tid och pengar.

600
specialister på betallösningar

Med lång erfarenhet av digitala betallösningar guidar vi dig till rätt lösning för just ditt företag. Vi hjälper till med allt från förstudie till implementering.

Eurocardmetoden

Eurocardmetoden


  • 1. Analys och inspiration

  • 2. Förslag och lösningar

  • 3. Implementering och effekt

  • 4. Utvärdering och nästa steg

Boka rådgivning

Är du administratör och vill ha hjälp med att hitta den bästa lösningen för ditt företag eller myndigheten du jobbar på? Boka möte med en av våra specialister för att få veta mer.

Kontakta oss