Förvandla mobiltelefonen till en smart plånbok

Nu är de digitala plånböckerna inte längre en framtidsvision! Lanseringen av den smarta betaltjänsten Samsung Pay markerar starten för nya vanor och ett enklare sätt att betala. Du lämnar din gamla plånbok hemma – eller längst ner i väskan – och betalar smidigt med mobiltelefonen.

Mobila betalningar fungerar i de allra flesta butiker där du betalar med ditt kort – och alla dina kortfördelar följer självklart med in i mobilen**. Du behöver bara blippa din mobil mot betalterminalen. Det vi ser nu är bara början på ett helt annat sätt att betala. Och det kommer mera!

**Krävs att betalstationen är kompatibel samt att ditt kort är anslutet och godkänt.

Prova Samsung Pay nu

kortmaskin

Eurocard är ett av de första korten ut i lanseringen vilket innebär att du – om du har en av Samsungs senaste modeller – redan nu kan betala med din mobil i hela världen. Samsung Pay-appen följer med den senaste uppdateringen av mobilen. Att sedan lägga in dina kortuppgifter i appen är både enkelt och säkert. Appen håller dessutom reda på alla kort du lägger in vilket betyder att du enkelt bläddrar mellan företagskort och privatkort när du ska betala.

Det är lätt att komma igång 

Börja med att öppna Samsung Pay-appen. Följ instruktionerna och skapa ett konto. Sedan lägger du in ditt Eurocard: använd mobilkameran, fyll i dina uppgifter och bekräfta din identitet (med vår app eller ett sms/samtal till oss). Nu är du redo.

1, 2, 3, betalat och klart

Med Eurocard och Samsung Pay i din mobil betalar du snabbt och enkelt: 

1. Swipa uppåt från hemknappen.
2. Verifiera din identitet (fingeravtryck/pin-kod).
3. Håll mobilen mot kortläsaren. Klart!

Säkerhet att lita på

När du betalar med Samsung Pay skyddas du av flera lager av säkerhet. Exempelvis skapas ett unikt digitalt kortnummer för din telefon. Så om du skulle förlora den, behöver du bara avaktivera ditt Samsung Pay konto – inte spärra ditt kort. 

Om du förlorar ditt fysiska Eurocard och behöver beställa ett nytt, påverkas inte kortuppgifterna i mobiltelefonen. Med andra ord kan du betala med mobiltelefonen även innan ditt nya Eurocard har hunnit landa i din brevlåda.